Öğrenci Yönetim Kurulu

Bahçeşehir Kampüsü öğrencilerimize demokrasi bilincini kazandırmak, seçme ve seçilme özgürlüğünü benimsetmek, okulda alınacak kararlara katılma fırsatı vermek ve sorumluluk alma becerisi kazandırmak amacıyla yaptığımız “Öğrenci Yönetim Kurulu” seçimlerini bu yıl da gerçekleştirerek Öğrenci Yönetim Kurulu’muzu oluşturduk. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrencilerimiz aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine astılar. Başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkan, başkan yardımcısı ve sınıf temsilcilerimizi kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.