Geleceğimizi Şimdiden Tasarlıyoruz

Öğrencilerimizi meslek seçimi konusunda yönlendirmek, karar verme süreçlerinde bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimimiz tarafından düzenlenen MEF Ortaokulu I. Meslekler Günü,alanında uzman birçok ismin öğrencilerimizle buluşmasıyla tamamlandı. . Öğrencilerimiz, “Meslek Tanıtımları” etkinliği kapsamında tercih ettikleri mesleklerin uzmanlarıyla bir araya gelerek merak ettikleri soruları  sorma olanağı buldular. Gastronomi alanında Sn. Arda TÜRKMEN, işletme alanında Sn. Ayşe YAZGAN, turizm alanında Sn. Aslı PEHLİVANLAR, ekonomi alanında Sn. Ayşegül ARICAN, hukukta Sn. Bilun DÜZCÜ, uluslararası ilişkiler alanında Sn. Barış ÇAĞLAR, moda alanında Sn. Gamze SARAÇOĞLU, psikoloji alanında Sn. Gözde ŞAHİN, tıpta Sn. Muhtar ÇOKAR, sinema-tv alanında Sn. Pınar ZORLU ve Sn. Murat ÇAVUŞOĞLU, bilgisayar mühendisliğinde Sn. Mehmet ERDEMLİ, kimya mühendisliğinde Sn. Nihan ŞENOCAK, reklamcılıkta Sn. Seda Naniç ZEYBEK, mimarlıkta Sn. Ömer DEMİREL, iç mimarlıkta Sn. Zeynep ILICALI ve Sn.Duygu TABAK iş yaşamının inceliklerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Öğrencilerimizin hayat algılarına ve bakış açılarına katkı sağlayan etkinliğimize katılan değerli konuşmacılarımıza teşekkür ederiz.