MEF'te Başarı Rastlantısal Değil, Gelenekseldir!

Şimdi de Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalindeyiz!

Türkiye Zeka Vakfı tarafından 2019 yılından beri düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası, Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları, BİLSEMler ve özel okulların takım olarak katıldıkları zeka ve akıl oyunlarından oluşur.

Bu yıl 28 Kasım 2020, Cumartesi günü gerçekleşen il finallerine katılan Bahçeşehir Kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz 84.31 puan alarak İstanbul genelinde katılan 190 okul arasından 32., Türkiye genelinde katılan 742 okul arasından 141. olmuştur. Böylelikle takım olarak yarışacakları Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. İlkokuldan beri bu tarz yarışmalara hazırlık amacıyla oluşturulan MEF-Contestant çatısı altında bulunan finalist öğrencilerimiz, matematik öğretmenlerimizin desteğiyle takım ruhunu oluşturabilmek ve finallere hazırlanabilmek adına bir araya gelerek çalışmalarına devam edeceklerdir.

Şampiyonanın Bölge Finalleri 23 Ocak 2021 ve Türkiye Finali 21 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!