MEF'li Küçük Öğretmenler İş Başında!

Ulus Kampüsü Ortaokulu 2. Yabancı Diller bölümünün Nilüfer Gökay Ortaokulu ile yürüttüğü “Sosyal Sorumluluk Projesi”nin ilk ayağını, 5. sınıflarımızdan gönüllü bir grupla gerçekleştirdik. MEF Üniversitesi ELT bölümü öncülüğünde yürütülen proje kapsamında, eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yapmak üzere, devlet okullarında öğrenim gören öğrencilere İngilizce dışında farklı dillere ve kültüre karşı farkındalık oluşturmak amaçlı gerçekleştirildi. Nilüfer Gökay Ortaokulunda gerçekleştirilen “İspanyolca”, “Almanca” ve “Fransızca” atölye çalışmalarında MEF Ortaokulundan bir grup gönüllü öğrencimiz, öğretmen rolüne girerek akranlarını istasyon çalışmaları ile MEF Okullarında öğretilen 2. Yabancı diller ile tanıştırdılar. Öğrencilerimizi üstlendikleri öğretmen rolünü başarıyla gerçekleştirdikleri için kutluyoruz!