MEF Okulları, AB Projesi Temsilcilerine Ev Sahipliği Yaptı

ECNAIS (Avrupa Ulusal Özel Okullar Dernekleri Konseyi) ve TÖZOK (Türkiye Özel Okullar Derneği) işbirliği ile yürütülen “DiaLingua” projesi kapsamında MEF Okullarından iki öğretmenimiz, Prag ve Helsinki’de yapılan eğitimlere katılmışlardır.
Öğretmenlerimizin ziyaretinin ardından projenin ikinci aşamasında Prag ve Finlandiya’dan gelen İngilizce öğretmenleri, MEF Okulları Ulus Kampüsümüzde hem ders gözlemleri yapmışlar hem de ulusal ve uluslararası okullarımızdaki birimleri ziyaret ederek kurumumuz hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.
Proje, erken ve genç yaşlardaki “Yabancı Dil Öğretiminde” daha iyi yöntemlerin görüşülmesi ve farklı ülkelerdeki eğitim uygulamalarının paylaşılması üzerine yapılandırılmıştır.
Program, Ortaokul İngilizce öğretmenimiz Eda Gür ve Lise İngilizce öğretmenimiz Seda Uğur liderliğinde, yabancı dil politikalarının karşılıklı soru cevap şeklinde tartışıldığı çalıştay ile son bulmuştur.