LÖSEV İçin Oyna

Ulus Kampüsü Lisemizde öğrencilerimizin toplumsal duyarlılıkla hayata atılmalarını önemsiyoruz. Bunu sağlamak için her branşın öğrencilerimizle yürüttüğü önemli sosyal, toplumsal gelişim sağlayacak projelerinden bir tanesi de beden eğitimi öğretmenlerimizin önderliğinde hazırlanan “LÖSEV İçin Futbol Oynuyoruz” turnuvamızdı. Öğrencilerimiz bu futbol turnuvasına katılarak hem rekabeti sahalarda yaşadılar hem de LÖSEV bağışına katkıda bulundular. Turnuvanın kazananı FUTCHAMPS oldu. Şimdi sırada FUTCHAMPS’ın lise öğretmenlerimizle karşı karşıya geleceği mücadele var. Öncelikle turnuvayı kazandıkları için takımımızı kutluyor, turnuvaya katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz. Gençler-Öğretmenler maçında her iki takıma şimdiden başarılar diliyoruz.