Liderlik-Sorumluluk

Öğrencilerin kişisel gelişimlerinin desteklenmesi 21. yüzyıl becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamaktadır. MEF Okullarında öğrencilerin kişisel gelişimlerini desteklemek ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak eğitimin vazgeçilmezidir. Ulus Kampüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümümüz bu hedef doğrultusunda Ulus Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi/Kolej ve Lise öğrencilerine yönelik çarşamba günleri 16.30-17.10 saatleri arasında gerçekleştirilecek kişisel gelişim programı oluşturmuştur. İlk çalışmamız olan “Liderlik-Sorumluluk” konulu eğitim 11 Kasım 2020 Çarşamba günü yapılmıştır. MEF Üniversitesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek programda liderlik, sorumluluk alma, yaratıcılık esneklik tasarım odaklı düşünme, iletişim becerileri ve işbirliği, karar verme becerileri, girişimcilik işletme yönetimi, sanat okuryazarlığı, medya ve teknoloji becerileri, takım çalışması öz farkındalık ve zaman yönetimi konularında öğrencilerimizin gelişimini destekleyecek çalışmalar yer alacaktır.

LİDERLİK-SORUMLULUK
YARATICILIK VE ESNEKLİK/TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME