IB CAS FAIR

Okulumuz, 20 Mart 2021 Cumartesi günü çevrim içi platformda IB CAS Fuarı’na  ev sahipliği yapacak. “CAS yolculuğumuzda yeni normalleri deneyimlemek” temalı IB CAS Fuarı’nda açılış konuşmacıları, CAS programından sorumlu Diploma Programı Müfredat Yöneticisi Jamie Barnes ve Stanford Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Doçent Colin Ong uzmanlıklarını bizimle paylaşacaklar. Türk IB Okulları öğrencileri CAS projelerini 5 ayrı oturumda eş zamanlı olarak sunacaklar. Organizasyon ekibi öğrencileri Dilay Kalınoğlu, Melisa Civelekoğlu, Tina Mel Mıgırdıçoğlu, Dina Tamşan, Batı Gözen, Zeynep Atalay, Deniz Soydan, Lucas Eren Akıncı, Scott Kingham, Giulia Improta ve Nicole Basmacier heyecanla çalışmalarına devam ediyorlar. Okulumuzda, Türk IB Okulları öğrencilerini, CAS Koordinatörlerini, DP Koordinatörlerini ve yöneticilerini ağırlamaktan onur duyarız.