CAS FAIR 21 Türkiye

Okulumuz 20 Mart 2021 Cumartesi günü çevrim içi platformda “CAS yolculuğumuzda yeni normalleri deneyimlemek” temalı IB CAS Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Bu yeni ve yakında gelenekselleşecek olan CAS Fuarı’nda, açılış konuşmalarını CAS’tan sorumlu IB DP Müfredat Yöneticisi Dr. Jamie Barnes ile Stanford Üniversitesi’nden Doç. Colin Ong yaptı. Ara oturumlarda Türkiye’deki 20 farklı IB okulundan DP 1. ve 2. Sınıf öğrencileri de dahil, 100’den fazla katılımcı, benzersiz ve ilham verici CAS projelerini ve deneyimlerini paylaştı. Sunumlar sonrasındaki ana oturumda, öğrenciler konferansın teması üzerine hazırlanmış sorularını panel ortamında tartıştılar. Kapanış töreninde katılımcılardan padlet üzerinde “3 fikir-2 soru-1 çıktı” paylaşması istendi. IB CAS Fuarı’nın hazırlık ve icra aşamasında öğrencilerimizin üstlendiği sorumluluk ve gösterdikleri emek için kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.