Bahçeşehir Kampüsü FRC Haberi

Bahçeşehir Kampüsü Lise öğrencilerimiz ile bu yıl 18-19-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen First Robotic Competition Yarışması’na “MEFRobotics Robotik Kulübü” olarak katıldık. Öğrencilerimiz bu senenin teması olan “Rapid React” kapsamında 8 haftalık süreçte robotlarını bitirdiler. Yarışmaya hazırlık sürecinde ve yarışma esnasında mekanik, yazılım, iş birliği yapma, diğer görüşlere saygı duyma ve yeteneklerini geliştirme gibi alanlarda deneyim kazandılar. Kazandıkları deneyimlerin yanı sıra başka okullardan gelen öğrencilerle iletişim kurup fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladılar. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Ulus Kampüsü Robotik Kulübü mentorumuza, sponsorlarımız olan değerli velilerimize ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederiz.