KurumsalMEF KindergartenUlus İlkokuluUlus LisesiUlus Ortaokulu

Avrupa Satranç Birliği (ECU) Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Tarafından Okulumuzda Ağırlandı

Okullardaki satranç eğitimine yönelik gelişmeleri görüşmek üzere ülkemize gelen Avrupa Satranç Birliği (ECU) Eğitim Komisyonu Başkanı IM Jesper HALL, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından İstanbul’da ağırlanmıştır.

Bu ziyaret çerçevesinde okulumuzda satranç etkinliği dersine katılan Mr. Hall, öğrencilerimize bir ders sunumu yaptıktan sonra simultane (eş zamanlı, çoklu oyun) satranç etkinliği gerçekleştirmiştir.Bu buluşmayı düzenleyen İstanbul Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcı Sn.Emre AKINCIOĞLU’na, TSF Eğitim Kurulu Başkanı Sn. Ozan Çapan’a ve  ECU Eğitim Komisyonu Başkanı IM Jesper HALL’a ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.