MEF Okulları Misafir Öğrenci Bilgilendirme Sayfası

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Adana, Osmaniye, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da yaşanan depremden etkilenen çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz devam edebilmesi adına hayata geçen www.misafirogrenci.org kapsamında, deprem bölgelerinden İstanbul’a göç eden depremzede öğrencilerin, ikinci dönem boyunca MEF Okulları Ulus Kampüsü, Balmumcu Anaokulu ve Bahçeşehir Kampüsünde eğitim görmeleri için oluşturulan misafir öğrenci kontenjanları aşağıdaki gibidir.

Misafir öğrenci başvuruları, açılan kontenjan dahilinde, başvuru sırasına göre değerlendirilecektir. Kayıt şartları ile ilgili detaylı bilgi için www.misafirogrenci.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşacağınız formdaki tüm bilgileri eksiksiz doldurunuz. Formda yer alan tüm kişisel bilgileriniz KVKK kapsamında korunmaktadır. Okul Müdürlüklerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş yapacaktır.

Ulus Kampüsü:
3. Sınıf: 4 Öğrenci