Öğrencilerimiz Sanat Gezisinde

Bahçeşehir Kampüsü 9. sınıf öğrencilerimiz, Türk Dili ve Edebiyatı dersi “Güzel Sanatlar ve Edebiyat” ünitesi kapsamında ders kazanımlarını yaşayarak öğrenmek amacıyla Pera Müzesi ve Yapı Kredi Müzesini gezdiler. 17. İstanbul Bienali ev sahiplerinden biri olan Pera Müzesinde “Kesişen Dünyalar, Osman Hamdi Bey, Kahve Molası ve Ağırlıklı Ölçü Sanatı” sergilerini gezdiler. Yapı Kredi Müzesinde ise rehber eşliğinde “Hayat, Ölüm, Aşk ve Adalet” ve “Ölümsüz Yüzler” sergisini gezdiler. Bu gezi sayesinde birbirinden farklı birçok sanat eserini bir arada görme fırsatı bulan öğrencilerimiz, Güzel Sanatlar ve Edebiyat konusunu deneyimleyerek pekiştirdiler. Gezi sonrası da gezi kitapçıklarına sergilere dair izlenimlerini aktardılar.