Global IB Fair

24-30 Ekim tarihleri arasında Ulus Kampüsü Lisesi 12-H IB sınıfı öğrencimiz, eğitim şirketi Learn with Leaders iş birliği ile Global IB Fair konferansını düzenledi. 20’den fazla ülkeden 300’den fazla katılımcının katıldığı bu konferansta IB öğrencileri IB Diploma Programı hakkında uzman eğitimcilerden danışmanlık aldılar. Konferansta Filipinler Başbakanı Leni Robredo, Four-Corners Education kurucusu Nigel Gardner konuşmalarıyla IB öğrencilerine ilham oldular. Konferansa IB CAS Koordinatörümüz de konuşmacı olarak katılmış ve farklı ülkelerden gelen IB öğrencilerine CAS projelerini hazırlamaları için danışmanlık yapmıştır.Öğrencimizi bu üstün başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.