Hijyenik Menü

Ulus Kampüsü Lisesi öğrencilerimizin Bilgisayar alanında 2016’da hazırladığı “Hijyenik Menü” adlı derece alan projemiz, pandemi döneminde kafe ve restaurantların özel hizmeti olarak sunulan başarılı bir uygulama oldu. Pandemi döneminden 4 yıl önce, bilimsel araştırmaların temel çıkış noktası ve bilimlerin pratik amacı olan “olası ihiyaçları ön görüp çözüm üretmek, hipotez kurmak” düşüncesinden yola çıkarak bu projeyi hazırlayan mezun öğrencilerimiz Ege Bağışgil ve Yiğit Alp Daşmaz’ı, danışman öğretmenleri Coşkun Sezer’i kutluyoruz.

Hazırlanan bu proje TÜBİTAK – Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2016’da düzenlenen 47. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul-Avrupa Bölge sergisine davet edilmiştir. 22-24 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sergilenmiştir. 25 Mart 2016’da yapılan ödül töreninde projemiz İstanbul-Avrupa Bölge 3.lüğü derecesini almıştır. Hazırlanan projeyle ilgili detaylar için projenin poster afişini inceleyebilirsiniz.

Bizi Takip Edin

InstagramLinkedinYouTube