IB DP Bitirme Tezi Çalıştayı IB Eğitimcilerini MEF Okullarında Bir Araya Getirdi

IB Programlarını uygulayan okulların öncelikli hedeflerinden biri programda görev yapan öğretmenlere sürekli mesleki gelişim sağlayarak eğitim kalitelerini geliştirmektir. Bu amaca yönelik, MEF Okulları olarak üçüncü kategori Bitirme Tezi Çalıştayı’na ev sahipliği yaptık. Doç. Dr. Öykü Dulun’un liderliğini yaptığı çalıştay, çeşitli okullardan gelen 8 katılımcıyla, tüm Covid-19 hijyen yönetmeliklerine azami dikkat gösterilerek gerçekleştirildi. Çalışma, katılımcıların akademik gelişmelerine önemli katkılar sağladı. Ulusal ve Uluslararası okullarımızın Bitirme Tezi Koordinatörleri İlknur West ve Golnaz Abaee de katılımcılar arasında yer aldı.