Ulus Kampüsümüzde Cumhuriyet Bayramı

Ulus Kampüsümüze bayram coşkusu şimdiden geldi. Biz MEF’liler, 21-28 Ekim tarihlerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çoktan kutlamaya başladık. İlkokulumuz, ortaokulumuz lisemiz… Biz, hepimiz Cumhuriyet Bayramı için, öğrencisi öğretmeni; cumhuriyet coşkusunu yerleşkemize taşıdık. Bir yandan tören hazırlıklarımız devam ederken bir yandan görsel sanatlar dersindeki ürünlerimiz okul girişlerimizdeki yerlerini aldı. Beden Eğitimi öğretmenlerimizin önderliğinde Geleneksel Cumhuriyet Kupası oyunlarını gerçekleştirdik. 28 Ekim Pazartesi günü bando trampet ekibimizle Cumhuriyet Kortejimizi de gerçekleştireceğiz. Kampüsümüzdeki tüm öğrencilerimizin bu anlamlı güne umutla, inançla katılmaları; onlardaki “çocuk sevincini”, “genç enerjisini” görmek bizler için mutluluk vericiydi. Yol uzun, yürüyelim çocuklar!