Bahçeşehir Kampüsü 9. Sınıf Öğrencilerimiz Sanat Gezisinde

Bahçeşehir Kampüsü 9. sınıf öğrencilerimiz, Türk Dili ve Edebiyatı dersi “Güzel Sanatlar ve Edebiyat” ünitesi kapsamında ders kazanımlarını yaşayarak öğrenmek amacıyla İstanbul Modern Müzesi ve Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezini ziyaret ettiler. Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi olan İstanbul Modern Müzesinde “Ara Güler’in İzinde İstanbul” “Şimdinin Peşinde”  ve “Canan Tolon-Sen Söyle” adlı koleksiyon sergilerini gezdiler. “Canan  Tolon-Sen Söyle” sergisini rehber eşliğinde gezen öğrencilerimiz sanatçının sanatı ve doğayı nasıl buluşturduğuna tanık oldular. Yapı Kredi Kültür ve Sanat Merkezinde ise “Hoş Geldin Gazi-Atatürk’ün İstanbul Günleri” adlı fotoğraf sergisini ve Halil Altındere’nin “Abrakadabra” sergisini gezdiler. Bu gezi sayesinde  birbirinden farklı birçok sanat eserini bir arada görme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, Güzel Sanatlar ve Edebiyat konusunu deneyimleyerek öğrendiler.